Rólunk

Domoterc, avagy mit takar a nevünk?

A Domoterc név előtagja, a Domo ( Domus ) házat, hajlékot, otthont jelent, tágabb értelemben családot. Részesei szeretnénk lenni az otthonteremtésnek, bútorainkkal a család mindennapjait könnyítjük meg hangulatot varázsolva minden hajlékba. Élhető és élvezhető, egyedi igényekre szabott színek és megoldások ez a Domoterc egyedi bútorgyártás hitvallása.

Szakmai háttér, avagy kik is vagyunk mi ?

Immáron évtizedek óta foglalkozunk bútorlapokkal, munkalapokkal, szabjuk , élzárjuk és bútorrá építjük azokat, egyszóval Bútorlap az életünk.

Minden poszton, legyen az bemutató termünk, vagy műhelyünk, felkészült kiváló szakembereket gyűjtöttünk össze asztalosaink és megrendelőink érdekében.

Mérföldkövek a Domoterc életében:

Bútorlap és munkalap forgalmazás

Budapest XVIII. kerületében, 2001. óta tevékenykedő vállalkozás vagyunk.

Pestszentlőrinc ún. ipari övezetében működő raktárunk  várja régi és új ügyfeleit egyre bővülő bútorlap és konyhai munkalap kínálatával. Kizárólagos forgalmazói vagyunk a prémium minőségű német Pfleiderer bútorlap, munkalap és egyéb belsőépítészeti termékeknek, de a bútorlap és munkalap színválasztékunk kiterjed szinte az össze gyártóra belföldön és külföldön egyaránt.

Lapszabászat, bútorlap vágás

Bútorlap szabászat, bútorlapok szabása, lapszabászat
Bútorlap szabászat

Az egyedi gyártású bútorok kivitelezését cégünkben a lapszabászat működtetése előzte meg.

Kezdetben bútorlapokat adtunk-vettünk, majd méretre szabva is árultunk, és irigykedve néztük vásárlóink kreatív ötletekkel megálmodott és összeszerelt bútorait.

Majd belevágtunk…

Napjainkban egy nyomógerendás ipari táblafelosztó géppel működik a bútorlap szabászat, a bútorlap élzárását pedig egy előmarós, ABS éleit  lekerekítős élzáró masina látja el.

Egyedi bútorgyártás

Összekovácsoltunk egy szakmailag megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező csapatot, aki bútorrá varázsolja a raktárunk polcain sorakozó bútorlapokat és konyhai munkalapokat.

A varázslat, az álmok a megrendelőink lehetőségei és igényei alapján, a mi hozzáértésünkkel és tapasztalatainkkal párosulva válik valóra.

Bútorlapok a polcunkról az Ön otthonába.

olyasmi ez, amit mi képviselünk, mint egy látványkonyha.

Bútorok méretre
Bútorlapból bútor

A kedves megrendelő – vendég – befárad hozzánk, megnézi a kínálatot, és kiválasztja a szívének, hangulatának és stílusának legmegfelelőbb színt, a hozzá és a lakás egyéb részeihez legjobban passzoló árnyalatot, majd helyet foglal, és közösen megbeszéljünk az elkészítés módját. Persze nem traktálunk olyasmivel – mint ahogyan a séf sem köti a vendég orrára, hogy hogyan pirítja a hagymát  – hogy miként kerül és hány csavarral, a munkalap és hova … Megbeszéljünk, hogy az egyedi bútor hogyan praktikus Önnek, és mi mit ajánlunk, hogy az a polc ne oda, hanem emide, mert ….

A végeredmény pedig, ha Ön hátradőlve a nappalijában, vagy örömmel főzve az általunk beszerelt konyhában elégedett, és ízlik, amit kifőztünk.

Igen, mi a bútorgyártás “Michelin” csillagára hajtunk.