• Konyhabútor

    Segítünk megtervezni, tanácsot adunk a színválasztásban, elkészítjük és összeszereljük.

  • Szekrény és gardrób

    Praktikum és design.

Bútorlap és munkalap forgalmazás

1200 bútorlap és munkalap szín közül választhat. Minőségi márkák forgalmazójaként kiemelkedő színválasztékkal és speciális lapokkal is dolgozunk.

Bútorgyártás méretre

A legmodernebb asztalosipari gépekkel gyártjuk méretre bútorát prémium minőségű alapanyagokból.

Tanácsadás és design

Szép és praktikus - ilyen az ideális bútor. Tanácsadásunk ebben segít, hogy pontosan felmérjük, Önnek mire van igénye, hogyan fogja használni bútorát.

Bútorok méretre – amihez jó asztalos és tervező is kell

Színben és méretben pontosan a lakásba illő, tartós és a család igényeire szabott, jól használható bútor - ez az egyedi bútorkészítés eredménye, ha a Domoterc Egyedi Bútorgyártás szolgáltatásait veszi igénybe.

Egyedi bútorkészítés

A lakás összes helységébe tervezünk bútort, mégpedig úgy, hogy

  • előtte felmérjük a rendelkezésre álló teret
  • megbeszéljük, hogyan használják majd a bútort a családtagok
  • tanácsot adunk, milyen színekkel nagyítható akár a tér vagy milyen színek illenek a meglévő bútorokhoz, falakhoz
  • elkészítjük a bútort a legmegbízhatóbb alapanyagokból
  • a helyszínen összeszereljük, a legkevesebb felfordulással és porral (ha fúrni is kell).

Az egyedi bútor legváltozatosabb kívánalmaira tudunk megfelelő választ adni a cégünk által hosszú évek óta forgalmazott bútorlapok segítségével - választhat akár vízálló, tűzálló vagy egyedi fényképpel készülő bútorlapot is. És a trendi, divatos bútorlap színek se maradjanak ki a felsorolásból!

Ízelítő egyedi bútor referenciamunkáinkból

Konyhabútorok

Nincsenek bejegyzések.

Konyhabútor méretre

A konyhabútor az egyedi, méretre készített bútorok között a leggyakoribb bútortípus. Ahány konyha, annyiféle konyhabútor, sőt, ahány háziasszony és család, annyiféle igény, hogy hogyan is álljon össze a konyhabútor, milyen elemeket tartalmazzon, hogyan oldjuk meg a tárolást, hová épül be a tűzhely, a mosogató és a hűtőszekrény...

Konyhabútor tervezés 3D-ben

A konyhabútor megtervezését a számítógépen kezdjük. 3D-s tervezőprogramunk segítségével könnyebben elképzelheti, milyen lesz majd a kész bútor.

Színválasztás konyhabútorhoz

Több mint 1000 szín közül segítünk választani bemutatótermünkben.

Asztalos és bútorasztalos munkák

Ha még csak az elképzelése van meg, de nem talált hozzá asztalos szakembert, kollégáink állnak rendelkezésére. Asztalos és bútorasztalos szakembereink a bútor egyes elemeinek megmunkálását saját üzemünkben, saját gépeinken végzik.

Helyszíni szerelés

Az előkészített konyhabútor elemekből az asztalos kollégák a helyszínen szerelik össze a bútort, elvégezve az utolsó simításokat.

IKEA konyha más színekkel

Összeállította saját tervrajzát már az IKEA konyhabútor elemek felhasználásával, de más színű ajtókat, más színű munkalapot keres hozzá? Raktárkészletet tartunk az IKEA konyhabútorokhoz megfelelő méretű lapokból - így Önnek már csak a színt kell kiválasztania!